Каталог
(097)880-63-79
UAH
USD
EUR
пн - пт с 10:00 до 20:00 сб - вс с 11:00 до 18:00
(097) 880-6379

Запрошуємо на презентацію книги

Автор огляду: Andrey 
13.08.2019

Напередодні святкування 500-річчя Реформаціїї книгарня “Є” та видавництво  «Книгоноша»  запрошують на презентацію книжки Еріка Метаксаса «Бонгьоффер: пастор, мученик, пророк, змовник – праведник проти Третього Рейху».  Захід відбудеться 21жовтня 2016 року. Початок о 18.00. 

Модератор заходу Бойко Тарас, генеральний директор  видавництва  «Книгоноша»  

Спікери заходу:

Михайло Черенков – доктор філософських наук, професор Українського Католицького Університету та Української Євангельської теологічної семінарії. 

Микола Романюк – старший пастор Ірпінської Біблійної Церкви.

Чи може хтось гостріше відчувати зло ХХ століття, ніж віруюча людина?

У той час, коли Адольф Гітлер разом із нацистами спокушав націю, залякував увесь континент і намагався винищити євреїв Європи, невелика група інакодумців і диверсантів працювала над тим, щоб зруйнувати Третій рейх із середини.  Одним із них був Дітріх Бонгьоффер – пастор і письменник, відомий своїми працями TheCostofDiscipleship («Послідовництво») та LifeTogether («Життя разом»), які стали духовною класикою. Він був страчений у 1945 році в концентраційному таборі за участь у таємній змові проти Адольфа Гітлера.

У першій за сорок років масштабній біографії Дітріха Бонгьоффера Ерік Метаксес, якого визнано найкращим автором, за версією New York Times, докладно описує драматичне рішення, яке Бонгьоффер прийняв у 1939 році: полишити безпечний притулок в Америці заради повернення до гітлерівської Німеччини.

Читачі довідаються про нові здогадки та відкриття під час перебування Бонгьоффера в Абіссинській баптистській церкві в Гарлемі, яке змінило його життя, та про його радикальну позицію стосовно того, чому християни повинні боронити євреїв. Метаксес також розповідає про реакцію Бонгьоффера на Ніч розбитого скла, про його участь у відомому замаху на вбивство Гітлера «Валькірія», в «Операції 7», а також про спробу нелегально переправити євреїв до нейтральної Швейцарії.

 Книга «Бонгьоффер» є свідченням неймовірної віри однієї людини, її боротьби за визволення свого народу від прокляття нацизму.

Зареєструватись на захід

Адреса книгарні Є:

м. Київ, вул. Лисенко, 3

метро “Золоті ворота”