Каталог
(097)880-63-79
USD
EUR
пн - пт с 10:00 до 20:00 сб - вс с 11:00 до 18:00
(097) 880-6379

Story times позитивно впливає на дітей

Автор огляду: Andrey 
19.12.2019

Проведення story times (коли дорослий читає вголос групі дітей) - це класно. Час який дитина проводить, слухаючи книгу у колективі дітей,позитивно впливає на успішність у навчанні, допомагає дітям розвивати увагу, мислення, навики поведінки у колективі, зосередження. Story times може тривати 30-40 хвилин. Зазвичай, це коротке читання розділу книги чи однієї казки.


Для малюків добре використовувати  книжки з великим шрифтом та гарними ілюстраціями. 

Серія книжок «ДІНЬ-ДОН»

Серія "Дінь-Дон" для дітей молодшого дошкільного віку - це не просто переказ основних сюжетів Святого Письма, а втілене в книгу величезне бажання авторів донести Боже Слово до найменших читачів через красу поетичної мови і чудові барвисті ілюстрації. За допомогою виразної сучасної графіки та маленьких віршиків у невеликих по книжечках просто і з захопленням описуються Найважливіші Події  Старого Завіту і Нового. 


«ПРИГОДИ ПЛЯМЧИКА»

Весела й повчальна казка про маленьке порося, яке захотіло стати цуциком. Але, спробувавши, воно зрозуміло, що в житті необхідно залишатися самим собою, адже кожен із нас створений особливим і володіє лише йому дарованими здібностями і талантами.


Серія книжок «ПРИГОДИ МАЛЕНЬКОГО СІРОГО МИШЕНЯТКА»

Пригоди маленького сірого Мишенятка тільки починаються: із маленької затишної нірки воно потрапляє у великий, просторий, сповнений див і різнобарв’я світ. Йому доведеться ще багато помандрувати, відшукати чимало цікавинок, спізнати всіляких радощів і пригод.


«ЧТО ТАКОЕ МОЛИТВА?»

Вы хотите научить своего ребенка молиться, а он спрашивает вас: «А что это такое — молитва?» Доходчиво объяснить ему это, а также ответить на многие другие вопросы о том, как, где, как долго и как часто нужно молиться, вам помогут автор и художник этой замечательной книжки.


«ПЕРЕВЕРНУТОЕ ЦАРСТВО»

Эта веселая сказка в стихах, которую с юмором проиллюстрировала Лидия Таранович, адресована детям от 4 лет и старше. Книга дополнена комментариями и вопросами, помогающими понять ее смысл.


Для дітей старшого віку потрібні  книжки з діалогами та яскравими описами. 

«ПОЛЛІАННА»

Це не просто лірична історія про дівчинку, яка вміла радіти і дарувати щастя людям. Це практичне керівництво в тому, як зробити світ навколо нас кращим. 


«МИРАТЕЛУС. ЦАРЬ НЕТОПЫРЕЙ»

По другую сторону зеркальных Ворот, в глубинах пещерного города, раскинулся Мирателус. Много лет по воле Правителя Ворота этого мира оставались запечатанными от сил зла, а ключ от них был разделен на части и надежно спрятан, чтобы монстры не могли ворваться и подчинить себе ни о чем не подозревающее человечество. Маринка и Давид – близнецы, на долю которых выпала великая миссия. Они не просто должны отыскать способ, как проникнуть в Мирателус, но и обновить защитный механизм Ворот. В этом им помогут верные друзья.


«ИСТОРИЯ ХРИСТИАНСТВА ДЛЯ ДЕТЕЙ»

Слушая дедушкины истории, Лука и Оливия погружаются в прошлое, рассматривая события истории христианства и встречаясь с ее выдающимися героями. В диалогах они часто задают по-детски наивные, но очень непростые вопросы, пытаясь понять почему все случилось так, как оно случилось?


Повірте, діти будуть вас слухати із задоволенням і звикати до думки, що читання є цікавим і веселим заняттям.

А книжки найкращих християнських видавництв для story times ви завжди можете знайти у нашій книгарні.

Перейти на сайт