Каталог
(097)880-63-79
UAH
USD
EUR
пн - пт с 10:00 до 20:00 сб - вс с 11:00 до 18:00
(097) 880-6379

Слова натхнення для жінок

Автор огляду: ирина Акчурина
05.02.2021

Уявіть, що на сьогодні у вас запланована безліч усіляких справ. Ви встаєте трохи раніше ніж звичайно і починаєте працювати. Усе йде просто чудово. Але задзвонив телефон. Ні, це не коротка розмова. Це зателефонувала подруга, якій просто необхідно поговорити, і вона говорить, і говорить, і говорить... нескінченно. Нарешті, розмова закінчена, і ви з полегшенням кладете слухавку. Тільки починаєте щось робити, як телефон знову дзвонить. Ваш син пояснює, що забув удома реферат і просить принести його в школу, оскільки він повинен зачитати його сьогодні. Ви заспокоюєте його і обіцяєте виконати його прохання. Немає жодних сумнівів у тому, що після обіду вам вже ніхто не перешкодить зайнятися своїми справами. Але тільки ви встигли прибрати після обіду тарілки до миття на кухні, як лунає дзвінок у двері — це прийшла сусідка, якій терміново потрібна ваша допомога. Зрозуміло, ви їй допомагаєте. От так і минає весь день.

Звичайно, багатьом людям не подобається коли хтось порушує їхні плани. Мушу зізнатися, що я просто ненавиджу коли мені заважають. Слова, написані Анні Кері, змусили мене переглянути свої погляди і по-справжньому надихнули:

«Мені дуже допомагає, коли я дивлюся на всі перешкоди і перепони, що виникають на шляху людини, яка збирається зробити те, що він або вона запланували для себе, як на виховні заходи або на випробування, послані Богом для того, щоб людина ця не стала егоїстом. Коли це відбувається, людина може подумати, що її істинна праця — служіння для Бога — складається зі всіх цих незначних, випадкових справ, які звалилися на неї в один день. Це не марнування часу, як хтось може подумати. Це найважливіша частина всіх справ, які ви робите щодня — частина, яку ви можете запропонувати Богові. Після того, як ви зіткнулися з перешкодами, не поспішайте починати заплановану роботу; вірте, що час для її успішного закінчення буде вам обов’язково дано, просто вірте і будьте спокійні».

Коли осів пил після падіння двох хмарочосів Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку, ми стали свідками величезної кількості історій, які пояснюють, чому деякі люди залишилися живі, а інші загинули в цій катастрофі. Більшість цих історій розповідали про незначні речі, які можуть трапитися з будь-якою людиною:

— Керівник компанії спізнився на роботу того дня тому, що його син уперше пішов у дитячий садок.

— Інший хлопець вижив завдяки тому, що тоді була його черга бігти в кафетерій по сусідству за здобними булочками для свого відділу.

— Третій чоловік взув уранці на роботу нові туфлі. Йдучи пішки, він натер на нозі мозоль і зайшов до аптеки, щоб купити пластир. У результаті він спізнився на роботу, зате залишився живий.

Після всіх цих подій хтось прислав мені електронного листа: «Тепер, коли я вимушена стояти у «заторі» по дорозі на роботу, або не встигаю сісти в кабіну ліфта, або ж повинна повернутися, щоб відповісти на телефонний дзвінок (хоча всі ці дрібниці надзвичайно дратують мене), я думаю сама собі, що, ймовірно, Бог хоче, щоб у цей момент я була в цьому місці. Не звертай уваги і не гарячкуй, навпаки, прослав Бога, тому що Він постійно стежить за тобою».

У Псалмі 31 є такий вірш: «У Твою руку кладу свою долю...» (Пс. 30:16). Так, моя доля знаходиться в руці Божій. Мир і заспокоєння приходять у той момент, коли ми дозволяємо Божим рукам, а не стрілкам годинника, контролювати наше життя. Хай Господь продовжує благословляти вас, допускаючи всі ці дратівливі перешкоди і перепони.

Коли б і як життя не порушувало ваші плани — чи то несподіваний дзвінок, чи довга черга в магазині, або автомобільний затор дорогою додому в кінці дня, або ж раптова хвороба дитини якраз того дня, коли ви запланували запросити гостей — заведіть собі звичку молитися: «Господи, моя доля у Твоїх руках ».

Не дозволяй мені, Господи, жити за власним графіком. Допоможи бути достатньо чуйною, щоб чути Твій голос, коли Ти прагнеш достукатися до мене, посилаючи перешкоди, які порушують мої плани.

Слова натхнення для жінок. Дарлін Сейла